

Coraz popularniejszy, modny, gorący napój, który rozpala nasze zmysły w kawiarni, nie tylko jesienią i zimą! Połączenie wyśmienitych nut korzennych, śmietankowych i dyni wspaniale komponuje się z parzoną czarną herbatą i zdecydowanie powinna znaleźć się w menu obok jej kawowego odpowiednika. Dzięki jasnożółtym kostkom dyni, granulkom białego jogurtu i kawałkom przypraw ta kreacja naprawdę przyciąga wzrok.
Składniki: czarna herbata (70%), kostki dyni, kawałki imbiru, aromat, liście słodkich jeżyn, goździki, kawałki cynamonu, liofilizowane kawałki dyni, liofilizowany granulat jogurtowy (jogurt z odtłuszczonego mleka, cukier, maltodekstryna, skrobia modyfikowana, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy).
Pochodzenie: EU
Temperatura parzenia w °C: 95
Czas Parzenia w minutach: 2-6
Ilość parzeń z jednej porcji: 2