Kawa Cream Brule
Żółtka, cukier i śmietana to wszytko składa się na cream brule. Najlepszy spośród deserów, creme brulee został połączony z aromatyczną kawą. Delikatna słodycz i moc kawy! Podstawą tej kawy jest Arabica Kolumbia Excelso. Delikatna kwasowość i zbilansowany charakter stanowią idealne połączenie z dodanymi aromatami.
Nasze kawy pakujemy w eleganckie trzywarstwowe torebki wraz z klipsem wielokrotnego użycia, torebki dzięki którym kawa zachowa świeżość przez długi czas. Torebki są z nieprzezroczystego materiału co utrzymuje nasze kawy z dala od światła. Na torebce znajduje się etykieta z nazwą kawy i datą ważności.
Sposób przygotowania: kawę przygotować można w ekspresie ciśnieniowym, przelewowym, bezpośrednio zalewając w filiżance (po uprzednim zmieleniu) lub innymi metodami. Wymieszaj kawę aromatyzowaną z inną swoją ulubioną niearomatyzowaną kawą.
Składniki: Kawa Kolumbia Medelin, aromat
Aromat: francuskie ciasteczko cream brule