

Czekoladowe serce z mlecznej czekolady z orzechami laskowymi z manufaktury Cortez ma prawdziwy smak belgijskiej czekolady z nutą gorzkiego kakao i kawałkami liofilizowanych owoców żurawiny. Warto podkreślić, że w całości serce wykonywane jest ręcznie. W składzie, produkt nie posiada innego tłuszczu poza masłem kakaowym. Czekoladowe serce, dzięki dokładnemu wykonaniu oraz naturalnym składnikom wprawia smakosza w chwilę rozkoszy oraz relaksu, ciesząc się każdym kolejnym kęsem. Serce delikatnie rozpływa się w ustach, co sprawia, że jeszcze bardziej można cieszyć się jego wyjątkowym smakiem.
Skład:
Czekolada mleczna 82,5% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, naturalny aromat waniliowy), orzechy laskowe prażone 16%, miód w proszku (miód (60%), maltodekstryny). Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej min. 32,8%. Może zawierać orzechy i zboża zawierające gluten.